Servicii

Locația Petrecerilor Reușite

De ce noi?

Suntem siguri că-ți dorești un eveniment ideal, începând cu locația, atmosfera, programul, meniul și sfârșind cu numărul de flori de pe tort. Cu toții știm că perfecțiunea se citește în detalii, și ele trebuie gândite din timp. Însă, detaliile, pe cât sunt de importante, pe atât sunt și greu de organizat, pentru că fiecare proces necesită mult timp, apeluri, acțiuni.

În fuga cotidiană și în încercarea de a face cât mai multe în cel mai scurt timp, după job, fizic este imposibil să le reușești pe toate. Pentru astfel de situații, restaurantul nostru oferă servicii adiționale, la prețuri accesibile, adesea mai accesibile decât pe piață, care să te ajute să creezi evenimentul viselor tale. Aceste servicii includ:

  • Meniul
  • Candy bar-ul
  • Fourchette-ul din zona de întâmpinare a oaspeților
  • Tortul
  • Băuturile, ceaiul și cafeaua, cocteilurile
  • Decorul
  • Suplimentare

 

Respectivele soluții te vor elibera de multe griji, îți vor reduce bugetul și, totodată, vei fi convins că toate produsele care vor fi servite oaspeților sunt sigure și de cea mai înaltă calitate. Astfel vei savura din plin fiecare clipă a evenimentului, atât în perioada de pregătire, cât și în timpul desfășurării.

Permitem și să fie aduse produse alimentare de la alți producători decât cei cu care colaborăm, dar cu condiția că fiecare produs să fie însoțit de actele care îi confirmă calitatea și legalitatea.

Meniu

Un meniu perfect, pentru toate gusturile, trebuie, neapărat, să fie unul special, bogat și diversificat. Restaurantul Continental excelează în domeniu, iar aceasta înseamnă că putem găti și bucate din afara meniului propriu-zis. Bucătarii noștri vor crea un meniu personalizat pentru evenimentul tău, în care vor lua în considerare orice dorințe și cerințe.

Meniul Restaurantului Continental este exotic, dar totodată rafinat și multicultural. Vă punem la dispoziție peste 200 de feluri de bucate pentru banchete, peste 80 de feluri de gustări pentru fourchette și candy bar. Pe lângă bucătăria de bază, restaurantul dispune de patiserie și preparare grill.

Delicatețea gustărilor, desigur că nu poate fi descrisă în cuvinte, deci te invităm să o descoperi!

Candy Bar

Fie că este vorba de o nuntă, un botez, o aniversare, un eveniment în familie sau orice ocazie specială, candy bar-ul este invenția perfectă pentru a-ți economisi timp și energie, dar și o încântare atât pentru copii, cât și pentru adulți.

În plus, decorat într-un mod profesionist, acesta va oferi o alură sofisticată sau jucăușă întregii încăperi, în funcție de preferințele tale și tematica evenimentului. Această zonă va fi cu siguranță atracția serii, deci trebuie concepută cu delicatețe.

Alegerea unui candy bar reușit nu este un fapt atât de ușor, căci trebuie să existe un echilibru între design și gust pentru ca totul să fie perfect.

Pentru a-ți asigura un candy bar de o calitate excepțională, de care să fii pe deplin mulțumit, atât de aspect, cât și de gust și prospețime, îți oferim serviciile noastre.

Torturi

Tortul de nuntă este la fel de important şi exclusiv ca şi rochia miresei. Iată de ce îți recomandăm să optezi pentru un tort la comandă. Restaurantul nostru poate îndeplini această sarcină importantă. Dacă vrei să faci comandă de un tort, te invităm la o discuție în care vom vorbi despre toate detaliile pentru a ţine, ulterior, cont de preferinţele tale gustative şi să putem creea un desert perfect, în stilul unic al sărbătorii.

Decor

Interiorul Restaurantului Continental deja are un decor specific, inspirat de lumea Marelui Gatsby, cu candelabre aurii, cristale, pene, aranjamentele florale de lux, canapele acoperite cu blană albă și moale, însă, dacă doriți și alte elemente adăugătoare de decor, serviciile experților noștri vă stau la dispoziție.

Suplimentare

La cerință, personalul restaurantului va avea grijă și de masa de fourchette. Vom pregăti bucate speciale și vom asigura deservirea lor în modul cel mai profesionist.

În incinta restaurantului se află câteva terase și o cupolă care pot fi decorate și pregătite pentru evenimentul tău.

De asemenea dispunem și de o parcare, în curtea restaurantului, unde mașinile invitaților vor fi în siguranță.

Selecteaza evenimentul tău!

Petreceri private

Eveniment privat

Maestrii nostri bucatari sunt pregatiti sa va rasfete cu bucate alese, meniul fiind foarte flexibil in functie de dorintele dumneavoastra.

Pentru rezervari ne puteti contacta

Petreceri corporate

Eveniment corporate

Meniurile disponibile pentru petrecerile corporate pot fi total personalizate, astfel incat sa se plieze perfect pe gusturile invitatilor dumneavoastra.

Pentru rezervari ne puteti contacta

Nunta

Eveniment special

Maestrii nostrii bucatari va vor rasfata invitatii cu o serie de meniuri pentru nunta senzationale, special gandite pentru a satisface si cele mai rafinate gusturi.

Pentru rezervari ne puteti contacta

Botez

Eveniment special

Bucătarii noștri vor crea un meniu personalizat pentru botez, în care vor lua în considerare orice dorințe pentru a putea satisface si cele mai rafinate gusturi

Pentru rezervari ne puteti contacta

error: Conținutul este protejat de către autor!